» Kung Bore

Vintern, snön och kylan försvann... Nu är det bara is, slask och gråväder kvar :/ riktigt synd tycker jag. Börjar fundera på hur mycket vi verkligen har påverkat vårt klimat. Att den evigt långa vintern övergått till något grådis som endast engelsmännen varit vana vid tidigare. Regn och slask kan jag gott vara utan. Då kan man lika gärna bo i ett land med evig sol och värme. Jag älskar visserligen vintern men inte denhär typen av vinter. Hoppas jorden är inne i en värmecykeltopp med total vändnig inom kort. Desvärre tror jag att vintern har samma öde som bostadspriserna. En ständigt ökande nästan omöjlig framtid. Hoppas innerligt att både temperaturen i sverige och bostadsmarknaden kommer sjunka kraftigt inom kort. 
 
Börjar sätta mig in i min framtid lite mer nu med lägenhet, jobb eller skola och rent generellt lite mer tänk på vad jag vill göra innan jag blir gammal och grå som vädret. Får se vad som väntar runt hörnet om några år :) 
 
Fick hem min fotobok idag i alla fall, det är riktigt roligt att ha en fotodokumentation av mitt liv i pappersformat istället för på datorn, blir roligare att bläddra i. Nu kan jag drömma mig bort till ett vinterlandskap och lugn som bara finns i bergen.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback