» Fashion week AW/15

Nu är det modevecka. Lite synd att jag inte kan gå på den.... Missar både Ida Sjöstedt och massa andra sjukt duktiga designers. Så är det när man har ett vanligt jobb, inte alltid ledig på veckodagar :/ 
 
 

» Life hacks

Kom på bästa lösningen på galet länge! Min hatt jag köppte var nämligen för stor, så pass att den blåste av när jag var utomhus.... men den var så fin att jag köpte den ändå :P fan.... inte smart gjort tills jag kom på att man kan klistra i skumgummipads som är tänkta till att finjustera hjälmar med. Galet nice! så nu har jag helt enkelt gjort min hatt mindre! :D 
 
 

» För många bilder i datorn?

Vet du inte vad du ska göra med alla bilder du tagit genom åren, är du rädd att datorn ska krasha och alla bilderna försvinna eftersom du inte riktigt orkar göra backup på alla bilder hela tiden?
 
Då är fotobok något att satsa på! Det är så otroligt roligt :D Jag samlar alla bilder från hela året och trycker upp en bok med allt som hänt. Mobilbilder, systemkamerabilder och lite text bland allt. Blir mycket roligare att bläddra i en bok och längta tillbaka till en viss händelse under ett år man annars lätt skulle glömma. Känns dessutom riktigt proffsigt med en egen årsresume i form av fotobok. 
 
Jag gör mina fotoböcker i önskefoto.se och är galet nöjd, bra erbjudanden och otroligt fin kvallitet varje gång. hade en gång fått en mindre fraktskada på en bok men det var somsagt inte förlagets fel utan fraktbolagets. Bra layout, lätt att förstå sig på och relativt billigt. 
 
 
 

» Äntligen skidor!

Snön har äntligen kommit tillbaka till Stockholm :D Jag och Henrik inveg detta med att åka längdskidor på konstsnöspåret i täby. Närmare Bestämt Arninge Golfbana. Otroligt isiga spår från det vara vädret tidigare men härligt att komma ut igen. Ramlade däremot i en jävligt brant backe som svängde.... Så har ont i nacken, nån sträckning eller nåt :P Vilket fall som helst galet nice att åka skidor!
 
Kan passa på att rekomendera ett litet microbryggeri uppe i jämtland, goda öler men svåra att få tag i. Kommer från Gäddede och heter som bilderna visar nedan :)
 
 

» Kung Bore

Vintern, snön och kylan försvann... Nu är det bara is, slask och gråväder kvar :/ riktigt synd tycker jag. Börjar fundera på hur mycket vi verkligen har påverkat vårt klimat. Att den evigt långa vintern övergått till något grådis som endast engelsmännen varit vana vid tidigare. Regn och slask kan jag gott vara utan. Då kan man lika gärna bo i ett land med evig sol och värme. Jag älskar visserligen vintern men inte denhär typen av vinter. Hoppas jorden är inne i en värmecykeltopp med total vändnig inom kort. Desvärre tror jag att vintern har samma öde som bostadspriserna. En ständigt ökande nästan omöjlig framtid. Hoppas innerligt att både temperaturen i sverige och bostadsmarknaden kommer sjunka kraftigt inom kort. 
 
Börjar sätta mig in i min framtid lite mer nu med lägenhet, jobb eller skola och rent generellt lite mer tänk på vad jag vill göra innan jag blir gammal och grå som vädret. Får se vad som väntar runt hörnet om några år :) 
 
Fick hem min fotobok idag i alla fall, det är riktigt roligt att ha en fotodokumentation av mitt liv i pappersformat istället för på datorn, blir roligare att bläddra i. Nu kan jag drömma mig bort till ett vinterlandskap och lugn som bara finns i bergen.
 
 

» nyår

Känns faktiskt konstigt att säga 2015 :P har inte fotat så mycket som jag hade hoppats på inte heller åkt så mycket skoter än, inte mer skoter än vad som är nödvändigt haha :P väldigt härlig skidåkning dock :D även ganska perfekt väder med snö i mängder! får se hur vi tillbringar de sista dagarna. Idag har varit största slappadagen i alla fall! galet nice att ta det lugnt och vara ledig :P
 
 

» 2015

Ett nytt år som för tillfället firas uppe i underbara jämtland :) kan inte förstå hur vädret skiftar däremot XD helt otroligt att snön var påväg att försvinna för att sedan bli helt tvärt om med snöstorm och lagoma 2-5 minus. Skidor och ännu mer skidor står på dagsplaneringarna men mest är det otroligt skönt att vara ledig :)