» Underbara lediga helg <3

Började helgen med att fira Helene som nyss har fyllt 24 :) skulle kunna tänka mig att bo i annedal, väldigt mysigt där. Lite för höga priser bara :P
 
Lördagen fortsatte med mysigaste dagen med min lilla mamma, greklandsmässa, sushi och en massa härlig sol. Skaldjursmiddag och kvällsmys med min finaste <3
 
Idag startade vi morgonen med pankakor och en riktigt härlig promenad i solen, hela vägen från duvbo till huvudsta längs bällstaån. kaffe i solen på ett mysigt cafe gjorde det hela ännu bättre. Nu är man äntligen återvilad efter jobbet. Behövde bara lagra lite vårsol :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 

» Galen helg

 

» Vårkänslor

Blir så glad nu när det är mycket ljusare ute och dessutom snö! Helt otroligt vad lite ljus kan göra ;) Är verkligen sugen på en lägenhet nu men det verkar vara svårare än jag trodde. Håller för tillfället på att räkna på vad allt skulle kosta. Då menar jag verkligen ALLT. Det som är mest irriterande är att lägenheterna kostar så mycket att man knappt har råd att leva. Det är svårt att hitta en lägenhet under 1,5 miljoner och ännu svårare att hitta en fin lägenhet.... alla lägenheterna jag blir sugen på kostar mellan 1,6-2,5. Det har man inte råd med som första lägenhet och om jag sänker mina krav till att den bara ska vara stambytt, se fräsh ut och inte ligga i ett sunkigt område så hamnar man på strax under 2 hur man än gör.... Jag vill verkligen ha en lägenhet med Henrik men med dom här priserna känns det helt jävla omöjligt att äga något och dessutom lyckas betala tillbaka pengar till banken. Bostadsbubblan som aldrig verkar spricka gör att lägenhetspriserna bara fortsätter att stiga men lönerna gör det inte så jag vet inte hur jag och Henrik ska ha råd med något som bara är vårt. 
 
Trots allt detta är jag ändå riktigt glad, för nu är det snö och jag har en vacker tulpanbukett att kolla på i vårt rum.
 
 

» Helgrillad Kyckling

Fick för mig att laga en rejäl middag! Så fick bli en hel kyckling som jag hade smaksatt med citron, timjan, rosmarin, soya, sweet chilisås, peppar och basilika. Till det hackade jag gulbetor, rödbetor och morötter som fick ligga runtomkring kycklingen i formen. En kall sås i form av turkusk yougurt blandat med bara peppar och herbamare till det.... Blev supergott! Ska verkligen göra det fler gånger :) 
 
 

» Bond, James Bond

Fest med jobbet igår, 007 tema XD hade en fin röd klänning på mig men ingen bild på hur jag såg ut tyvärr :/ riktigt trevligt blev det ändå, nice när det inte blir för mycket utan bara trevligt med nice kollegor i några timmar med lagom mycket att dricka.
 
Idag däremot har jag hunnit med mycket! Både städat, shoppat och hälsat på hos Henriks syster. Börjar verkligen längta efter en egen lägenhet nu, har börjat skaffa på oss en hel del till vår framtida lägenhet i form av glas, tallrikar, kastruller, lergods, köksmaskiner, kaffepress, koppar och annat smått och gott, senaste inköpet, vattenglas från iittala :) inte i den vanliga färgen blå som alla har utan en grå/svart nyans. Hittar ingen bild som gör dom rättvisa, de är nämligen mycket svartare i verkligheten än på bild :P Tänkte ändå visa lite av vad vi har. Måste nog säga att vi har tillräckligt många glas ;D