» Bra jobbat!

Måste ge riktigt mycket cred till våra större modekedjor just nu, dom har verkligen lyckats visa upp säsongens mode! Samlat, snyggt, enkelt och tydligt. Alla höstens statements är med på respektive kedjas hemsida och dom har verkligen lyckats plocka fram billiga men snygga alternativ till modehusens visningar. 

Lite roligt med färg i höst som skillnad från det mörka och dunkla höstmodet vi är vana att se. En oversizad ullkappa i pastellrosa med en stickad favvotröja eller en jumpsuit är bland det hetaste man kan ha på sig just nu. Kapporna kan du hitta i nästan vilken butik som helst, alla har hakat på trenden med pastellrosa i höst!

Fuskpälsen är hetare än någonsin, helst i kombo med en enkel blus eller linne i något lätt och luftigt material men en kofta som går ner till vaden i full oversize-stil och fårskinnsjackan är precis lika inne. Camelfärgen som påminner om en sandstrand ska helst finnas från topp till tå i olika nyanser men att bryta av med spets är ett riktigt bra alternativ om man inte vill hänga på polokragestilen som har kommit tillbaka. 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback