» Höstväder

Nu börjar kylan på morgonen kännas och färgerna på träden ändras. Nu är det höst på riktigt :) Bara därför gjorde jag en höstkrans av lite fina löv och rönnbär att hänga utanför dörren. 
 
 

» Söta!

 

» Bra jobbat!

Måste ge riktigt mycket cred till våra större modekedjor just nu, dom har verkligen lyckats visa upp säsongens mode! Samlat, snyggt, enkelt och tydligt. Alla höstens statements är med på respektive kedjas hemsida och dom har verkligen lyckats plocka fram billiga men snygga alternativ till modehusens visningar. 

Lite roligt med färg i höst som skillnad från det mörka och dunkla höstmodet vi är vana att se. En oversizad ullkappa i pastellrosa med en stickad favvotröja eller en jumpsuit är bland det hetaste man kan ha på sig just nu. Kapporna kan du hitta i nästan vilken butik som helst, alla har hakat på trenden med pastellrosa i höst!

Fuskpälsen är hetare än någonsin, helst i kombo med en enkel blus eller linne i något lätt och luftigt material men en kofta som går ner till vaden i full oversize-stil och fårskinnsjackan är precis lika inne. Camelfärgen som påminner om en sandstrand ska helst finnas från topp till tå i olika nyanser men att bryta av med spets är ett riktigt bra alternativ om man inte vill hänga på polokragestilen som har kommit tillbaka. 
 
 

» "the Fox"

Räckte det inte med "the fox" helt seriöst mest korkade sången jag någonsin hört... måste bara länka till er hahaha :P
 

» Livet

Jag går verkligen i vågor, älskar alla årstider, till en viss gräns när jag vill byta till nästa säsong. Kan vara hur galet possitiv som helst och sen hata allt som kommer i min väg, men framförallt så går mitt bloggande i vågor. Ibland finns det verkligen ingenting att skriva om, ingen inspiration eller nåt annat heller för den delen. Lite nytagna bilder är väl det enda jag kan lyckas skrapa fram men ett givande inlägg om något eller något över huvud taget för den delen... haha det bara går inte ibland. 
 
Nu är väl en sån period när jag verkligen inte har något att skriva om, så jag får väl hoppas att ni snälla läsare stannar kvar ändå tills jag hittar på något vettigt att skriva om :) <3
 
Kan tipsa om denhär drickan från systemets alkoholfria sortiment, den smakar verkligen blåbär! sjukt nice :)
 
 

» Älgjakt

September och älgjakten har nu tagit slut. En vecka uppe i jämtland med familjen och husdjuren! Pappa skjöt en kalv och tilldelningen på jaktlaget är fullskjuten. Höstdimma och mysiga färger på träd och löv. En vecka ledigt helt enkelt :) 
 
 

» björnbärsplock

Nu börjar björnbären mogna :D
omnomnom


» Fullt upp

Längtar till landet! Ska bli så roligt att åka upp till lugnet, svampen, älgjakten och morgondimman. Underbar ledighet i en hel vecka :D 

» Jag har röstat! Nu är det din tur!

 

» puss <3

Min underbara Henrik överraskade mig med världens mysigaste kräftskiva igår. det var precis vad jag behövde, var mysigt till 130% jag hade precis slutat jobbet och cyklat hem när jag ser att alla mysljus i trädgården är tända runt bordet ute på baksidan och där är älskling med en färdigdukat kräftskiva en flaska vitt vin och mysiga filtar och värmaren på så jag inte skulle bli kall. Helt klart bästa överraskningen :D Jag har världens bästa pojkvän <3