» Nikon Nikkor AF-S 24-70/2,8 G ED

Jag har nästan till 100% bestämt mig! efter galet mycket velande och svordommar över för dyra priser har jag hittat ett objektiv som skulle fungera perfekt som allt i allo objektiv till mig, billigare än de jag tidigare tittade på och förmodligen helt fantastiskt! ska nog in till butiken i helgen för att kolla närmare på den! hihi :D
 
 

» Semesterplaner

Kommer bli så underbart i sommar när jag och Henrik ska iväg i europa, jag har ju verkligen inte sett nästan någonting så att bila är verkligen en bra ide för att se allt, längtar hur mycket som helst att bara kunna stanna när man känner för det, sola och bada, äta god mat, träffa människor i mysiga byar och bara ta det lugnt! har ju minst sagt många delstop på vägen utplanerade redan nu och fler kommer det bli, men så himla mysigt! 
 
 

» Tussilago = Vår

 

» H&M SPRING CONSCIOUS EXCLUSIVE LINE

Spännande och se hur dessa kommer se ut när de landar i butikerna! ser verkligen vackert och drömlikt ut :) längtar!
 

» Kalmar

 Jag har ju varit i kalmar på cykelutbildning de senaste dagarna, förlåt för dålig update! Nu är jag tillbaka och har haft sjukt roligt! :D cyklat både landsväg och terräng, el-cykel och meckat med cyklar. Lyssnat på massor av leverantörer och umgåtts med kollegor, riktigt roligt faktiskt :) lite nördigt ibland när samtalsämnet går över till hur olika dimmensioner av hjul lämpar sig bäst i olika väderlekar och med olika dimensioner av däck haha.... Eller när vi började prata om carbonblandningen i ridleys nya carbonramar och hur den ställs i jämförelse med de tidigare :P Kanske inte för att tala om hur sram´s nya växelparti fungerar ner på partikelnivå... 
 
Kort och gott var det en spännande kurs med mycket information! Strålande sol och blommor i backarna gjorde det bara roligare :D För att inte tala om hur lerig man blev i skogen under terrängkörningen XD
 
 

» Ni har förstått det hela fel

Högt uppsatt jobb, perfekt umgänge, lugn som en filbunke, ha tid till både träning, nyttig mat och avslappning. Vara smal som en sticka men ändå tillräckligt stark för att orka göra allt själv. Hålla koll på hela modevärlden och äga allt fint som går att äga men ändå vara expert på privatekonomi. Ha spännande intressen, många och långa semestrar till avlägsna platser och ett brinnande intresse för att visa allt detdär inom alla sociala medier. 
 
Nej... Ni har förstått allt fel, det är inte det som livet ska gå ut på.... vad är det egentligen vi blir upplärda att sträva emot? ideal som inte någon stans går att uppnå. Bidrar till ökade depressioner, skulder hos kronofogden och en ständig känsla att du inte räcker till. Människan kommer alltid vilja ha mer, alltid vilja ha bättre och aldrig nöja sig med de den har. Ändå ska bilden av människan målas upp som något ännu mer svåruppnåligt. Räcker det inte att var och en ska få sträva till det man vill. Räcker det inte att man är lycklig i sin tillvaro, bara som man är?
 
Dagens samhälle verkar gå mot helt fel håll och inga aktioner verkar göras mot den väg vi är påväg emot. Jag vill ha en fin fastighet, jag vill vara vältränad men inte smal, jag vill ha ett fint jobb och tjäna tillräckligt med pengar för att uppnå möjligheten att resa utomlands när jag känner för det, bo fint och kunna unna mig något. Jag precis som alla andra har några mål i framtiden. Problemet är att det inte finns någon som helst möjlighet för alla på jorden att bli rika, bli chefer eller bo fint. Det kommer alltid finnas människor som har det bättre än du och det kommer alltid finnas människor som har det sämre än du. Varför ska då bilden av framgång målas upp som identisk för alla. Ingen kommer någonsin bli bäst för bilden av perfekt blir bara svårare och svårare att nå. Alla kan inte vara bäst på allt och alla kan inte äga allt. Då skulle inte ett samhälle fungera. 
 
Vi borde tänka för oss själva och inte styras av bilden vi borde sträva mot. Människan måste börja tänka för sig själv och komma fram till vad som är viktigt för bara den. Vi borde inte styras av vad andra tycker och inte heller må dåligt av hur andra verkar lyckas bättre. Alla har vi fel och brister. Dags att tänka ut vad just jag vill, inte vad alla andra vill.
 
 

» 100års bal

Helene skulle på bal ikväll så jag fick hjälpa till med hårfrisyr och fota :D 
 
 

» Bostadsdrömmar <3

 

» Vår <3

Helt underbar vår vi har fått! redan i mars :) ganska roligt att bygga om avdelningen till cykel från skidor men det är ju en hel del att göra. Finns verkligen saker jag både gillar och ogillar på jobbet men just nu så känns det helt okej, jag bara jobbar på liksom. Om det inte vore för den underbara solen skulle jag säkert vara uttråkad men jag njuter av så mycket sol som möjligt, sitter ute innan jobbet och promenerar till jobbet :) 

Trist att jag inte fick tjänsten på hamngatan, ser faktiskt inte hur jag inte skulle vara fullt kapabel till den tjänsten. Tycker väl framförallt att det var tråkigt att inte få en helttidstjänst. Efter mer en 1 år i varuhuset tycker jag att det vore ett naturligt steg. Kanske bara borde börja plugga istället... Vet inte på vad däremot, så är väl ganska tryggt att jobba och spara ihop till lite pengar. Jag kan däremot säga att om jag inte får möjligheten att utvecklas vidare på min arbetsplats kommer jag söka en utbildning bara för att hitta något att bli i framtiden. Jag måste få utvecklas personligt och intellektuellt annars trivs jag inte. 

 
 

» Underbara vår!

Det är så otroligt varmt och underbart ute :D promenad ute i solen, äta lunch på altanen i strålande sol och letandet efter nya solglasögon, det är verkligen underbart i ute i värmen! tillomed vårjackan har åkt fram :D idag är det verkligen vår! 
 
 

» holy shit!

Dagens träningspass var ju kanske helt sjukt! om man tränade 3 pass på gymmet är man med i utlottningen av en träningsklocka, så jag har precis gjort det, 3 träningspass!
 
Yoga, maxpulstest, WOD challenge.....
 
Gissa om det var jobbigt! Kan berätta att min maxpuls ligger på 201 slag per minut och att jag har gjort 50 50 på wodpasset i slutet, det var seriöst det jobbigaste jag gjort på länge! Det inte bara låter läskigt, det var brutalt jobbigt! läs vilka övningar vi fick göra liksom.... 50 av alla i den ordningen som står! 
 
50 Jumping jacks
50 Pull-ups 
50 Kettlebell swings 
50 Utfallssteg 
50 Knees to elbows 
50 Kettlebell push press
50 Back extensions 
50 Full situps
50 Burpees 
50 Double unders 
 
Nu känns det däremot fett skönt :D så ska nog ta en promenad ut i solen och bara mysa :)
 
 
 

» Vårsol!

Underbara värme :D älskar verkligen solen på våren, när man precis börjar känna att den värmer och precis börjar känna energi :D den strålande solen idag och den blåa himlen har minst sagt gjort mig glad :D det blev ju bara bättre när jag och Henrik lagade våfflor med grädde och sylt till frukost med kaffe och morgontidningen, tillomed en liten morgonpromenad hann vi med :D hur mysigt som helst! Dethär kommer bli en bra dag :D
 
Dessutom fyller min älskade pappa år idag!!! :D
 
 

» För sent ute

Nelly.com sålde skor för 59kr! fatta! de är typ inga pengar alls för ett par skor, nu finns bara storlek 36-37 kvar.... Men kanske lika bra, är väldigt fattig fram till den 10e när jag får lön. 
 
Börjar kännas som om jag ska få migrän och det hatar jag för vill verkligen inte det... tagit värktablett men känns inte som det kommer hjälpa, ska på pilates kl 19.00 och sen ska jag bada bastu, det om något kanske hjälper :) annars kanske jag ligger och sover imorgon på min lediga dag...
 
 

» Semla :D

 
omnomomnomom :D 
 

» Klänning :)

Köpt en klänning på nelly som är så himla fin :D Den är finare i verkligheten än på bild och jag har den i persikofärg och inte i mintgrön men samma modell som på bilden, den kostade bara 100 kr så jag kunde verkligen inte låta bli ;) Den kommer ni få se när det blir lite varmare ute :D