» vardag

nu har jag plockat 5,5kg hjortron och kokat 13 burkar sylt. fryst in 1 kg hjortron och plockat lite blåbär. nu är det snart dags att åka hem, snart dags att återgå till vardagen. med samma mysiga skjorta som tidigare kvällar denna vecka på mig säger jag godkväll ifrån soffan med en lite halvledsen selfie :P vill ju inte riktigt hem.... fast jag saknar Henrik otroligt mycket <3
 
 

» Hjortronplock!

 

» Ledigheten!

 
 

» hjortronplock och solsting

är väldigt skönt med värmen och solen, har aldrig någonsin varit med om så bra väder på landet men jag är tyvärr inte byggd för denna värme så när jag och pappa plockade hjortron vid 9 imorse och solen redan värmde upp till 32 grader blev det för mycket för att jag skulle vara ute mer på några timmar :P nu sitter jag i alla fall och redigerar lite bilder som ni kommer få se sen :) 

 

» Namsos

Vi åkte över till norge igår, såg en älg på vägen men annars var allt som vanligt, shopping och strosa längs hamnen följt av dagsfärska räkor champange! supergott :))) 

 
 
 
 

» 35

Hela 35 grader i solen idag, 28 i skuggan. Lite för varmt för min smak egentligen men ändå så otroligt skönt! allt är så lugnt här uppe, fridfullt :) fast lite för varmt för att plocka hjortron efter 10 på morgonen XD blir att vara aktiv tidigt på morgonen och slappa sen. Saknar verkligen Henrik i Japan men det blir ju dubbelt så roligt när vi väl kommer hem båda två :) är nog nyttigt att sakna varandra ett tag :) har haft på mig bikini och en shorta hela dagen, blir för varmt med mer kläder och utan något på axlarna skulle jag vara röd som en kräfta :P det gick bara en stund tidigare under dagen, Nu sitter jag här med en kall öl brevid mig och väntar på middag, kunde haft det värre ;) 
 
 

» Underbara jämtland

Har äntligen kunnat varva ner, rivmärken och bitmärken på armarna och benen men valpen är ju bra söt med sina mini-valp-tänder XD har paddlat kajak, huggit ved, plockat hjortron, solat och badat! det är 27 i skuggan och 32 i solen och klockan är inte ens 12 än. Såhär varmt har vi nog inte haft det på landet på år och dar! nu ska jag ner i sjön med lilla valpen! :)


 
      
 
      
 
 

» Äntligen hemma i jämtland <3

 

» Landet <3

Längtar verkligen upp nu, vill bara ta det lugnt, vara ledig och strunta i allt annat. saknar henrik och måste göra något praktiskt för att inte tänka på att jag saknar honom. längtar ju efter min lilla hundvalp också ;) <3
 
 

» .

Hate the guilt I feel from eating somthing unhealthy. 
 
 
 

» Underbara ledighet

Längtar tillbaka till min och Henriks bilsemester litegrann faktiskt :P var faktiskt otroligt härligt att göra en sån grej tillsammans! kanske åker fler gånger :) Nu sitter jag och packar inför min sista semester för i sommar, underbara landet i 2 veckor. Ska verkligen bli skönt att bara få ta det lugnt och typ strunta i allt annat. Fiska, sola, bada, leka med valpen och gå på fjället. Älskar verkligen friheten man har uppe i fjällen, luften är så härlig och man är så galet fri och ledig från allt annat, det är en otrolig känsla att bara gå upp på en fjälltopp med hunden eller själv och bara se ut över allt, vara stolt för att man kommit upp till toppen men framförallt glad för att man får se så mycket vackert. Längtar verkligen <3 hoppas bara att det inte är så mycket bromsar och blinningar.... dom om något brukar kunna förstöra min semester :/ 
 
           
 
 

» Frukost <3

 

» Sommarvärme

Det är galet varmt, verkligen! jobbar i stort sett hela tiden så känns inte så relevant att blogga. Liksom inget intressant att läsa ;) vi har satt upp poolen i år igen, hos Henriks granne faktiskt, den står bättre där så hoppas den blir varm i år. Ska faktiskt snart iväg och träffa en kompis jag inte sett på år och dar så ska bli roligt att snacka av sig lite och se vad som händer utanför mitt eget liv :P 
 
Lilla Ruff har det bra uppe på landet med familjen och det är tydligen lika varmt där som här nere. fatta galet, uppe i jämtland! 
 
Jag har varit så sjukt lat med träningen sen jag fick semester. har inte ens gått in på gymmet sen det bytte över till sats..... det var kanske 2 månader sen..... Men fan jag orkar inte riktigt bry mig. Jag cyklar fram och tillbaka till jobbet och rör på mig annars ändå. Jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag inte pallar träna i denhär galna värmen. 
 
 

» Hemma!

Nu återstår sjukt mycket bildredigering från NEF och barnpassning av vår nya valp i huset! :D lilla Ruff från Norge.