» Bläääääääh

 plockade svamp med Helene, hennes kille och Henrik igår :) sjukt nice!! hittade jättemycket :D 
 
 
 
 

» Ida Sjöstedt S/S 2015

 

» Höst och svamplycka

Har ätit första mackan med stekt svamp för säsongen, helt underbart! det är verkligen så otroligt gott med svamp! plockade mest kremlor och soppar men hittade lite kantareller, svart trumpetsvamp och fårticka också :D nu ligger det 11 påsar förvälld svamp i frysen att njuta av senare under året :) 
 
 

» Skujtbana :D

Kom nyss hem från skjutbanan med pappa, få saker är lika roligt som att åka iväg och bara skjuta :) kom hem med ett godkänt älgprov för 2014 vilket e nice för då vet man att man träffar oxå :P
 
 

» Hösten <3

Åhhh jag är så sugen på att shoppa inför hösten! helt sjukt, längtar efter fina stickade tröjor och mysiga raggsockor. Önskar ibland, eller ganska ofta faktiskt att jag kunde klä mig fint på jobbet men det går ju inte riktigt när man har en t-shirt som arbetsklädsel. Jag får i alla fall jobba i träningstights, sååå de är ju iofs nice, skönt åtminstånde men kanske inte så snyggt.... Gör så sällan saker utanför jobbet att det känns onödigt att köpa fina kläder, vet det låter helt sjukt men vem ska se dom liksom :P jag är ju väldigt sällan ledig samtidigt som andra :P funderar på att ta upp scoutledarrollen igen, saknar att planera och genomföra roliga saker och aktiviteter för barnen. Då får jag ju en chans att klä mig liite finare också :)
 
 
 
 
 
 
 

» Oh my!

Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort, nyss var det sommar och nu känns det verkligen som höst. Härligt faktiskt, lite friskare luft och mysigare kläder. Lite mer moderiktiga kläder också, inte helt fel. Stockholm fashion week startar snart så blir lite glamm i vardagen igen ;) närmare bestämt 26-28e augusti. Jag kommer bara vara med den 26e men det är helt okej, räcker faktiskt med en dag :) modeveckan har ju tappat sin huvudsponsor, mercedes benz så vet inte riktigt vad man ska förvänta inför veckan men jag ser fram emot Ida Sjöstedt och alla de andra! Ungefär samtidigt som modeveckan kommer vi ha lite mys med jobbet inför nyöppningen av varuhuset, det har blivit så otroligt snyggt! riktigt roligt att komma in till jobbet under dagen och se allt som händer. lite jobbigt bara med dagar som denhär, började 08.00 slutade 20.30.... men de är okej, så länge det inte är varje dag :P
 
 

» Migrän

Har nyss knarkat huvudvärkstabletter och sovit större delen av dagen, varit ute i friska luften och försökt äta och dricka massor av vatten men inget hjälper, när jag får sånhär huvudvärk är det ingenting som kan göra saken bättre. Jag hatar starkt ljus och hög volym, jag blir snurrig och illamående av att äta och vatten kan jag bara få i mig i små doser. spyr om jag äter mer än bara några tuggor och har ont i hela kroppen.. varför ska det vara bra med sån huvudväk för? jävligt onödigt tycker jag....
 
 

» Galet coolt!

 

» back to work

Tillbaka i gamla vanor och tillbaka i rutinerna på jobbet, utvilad och taggad. Har varit så roligt på jobbet dom två senaste dagarna, roligare än på länge. Vi bygger om och fixar en massa med hela varuhuset samtidigt som jag har fått lite mer ansvar eftersom förste man och andre man är med i byggandet. Känns nice :) inte helt fel när man bara har roliga gäster heller, kul att sälja cyklar till personer som verkligen vill ha något bra :) 
 
Borde komma igång med träningen nu efter semstern men jag svettas så mycket på jobbet i vår 28 gradiga inomhustemperatur med galet hög fuktighet att jag liksom inte riktigt orkar :P jag har ialf bytt ut mitt träningskort från elixia till sats så jag kan träna. är ju en bit påväg ;) 
 
Snart är det däremot dags för kräftskiva!!!! :D 
 
 
 
 

» Hemma :D

Ganska skönt att vara hemma nu faktiskt :) Skulle vara duktig och träna idag, mitt gym hade sommarstängt på söndagar fram till v32.... så gick det med den träningen ;) men det var så lökigt väder idag att nästan allt var som att träna. Jag hade inget internet halva dagen heller :P megairriterande (resultat från åskan inatt) näää nu ska jag äta hjortronsylt med glass istället :)
 
 bilden från Åre förra året.
  

» fjället