» Jägarexamen :D

Jag har tagit jägarexamen :DDD tänkte bara skryta lite om det ;)
 
nemen det var faktiskt riktigt svårt :P Jag skrev skriftliga delen på lördag med 4 för många fel. Deppigt och hårdplugg på en kväll för att skriva om det på nytt idag. 08.00 skjutsade Henrik iväg mig till rosersberg för teoriprov och skytte. Provet gick bra, med endast 5 fel på 70 frågor! man fick ha 10 fel :) så känner mig haxx :D läste nog igenom frågorna lite för fort i lördags när jag failade.
 
Efter teorin var det dags för skytte, jag valde att bara skjuta precision och kulgevär för att skjuta haglet nästa gång :) det gick ut på att skjuta med en 22 LR på 50 meter och ha en träffbild inom 12 cm. Klarade det! 
Kulprovet är det samma som älgprov inför varje år, något jag alltid brukar göra bra på i vanliga fall men jag gissar att jag blev för nervös. Så skjöt: träff, träff, träff, bom.... det gjorde jag 4 gånger. När jag tillsist blev ganska irriterad på mig själv så gick jag och betalde för ett omprov á 190 kronor, åkte ner till skjutbanan, skjöt 12 skott, alla träff! jag är godkänd för kulvapen på högvilt :D Nu får jag skjuta i stort sett allt som inte är en and eller gås :P
 
Så en nyexaminerad jägare sitter nu framför datorn. Nöjd, glad och helt underbart lycklig ^^ 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback