» Dålig fantasi

Idag är en såndär jobbig dag när man inte har något o göra och inget verkar roligt. Jag tänkte laga middag idag och hade noll fantasi, gick till butiken i fucking spöregn och stod mer eller mindre bara och stirrade på allt. jag kunde inte över huvud taget se hur en fläskfilé kunde sluta i en god middag eller hur en köttbit skulle tilllagas. tillebehör, ingredienser... jag såg seriöst alting bara som tråkig mat. butikspersonalen måste trott jag var galen som bara gick runt utan att lägga ner något i korgen. Sen kom jag på bakpotatis med röror o massa gott, men gissa vad... bakpotatisen var slut i butiken. så där sprack min fina idé. Slutade med att jag gick därifrån med standard tacogrejer, supertråkigt, superenkelt och superonyttigt. 
 
jag hatar att vara ledig när det inte finns något att göra, det bara regnar från ingen stans. det var 26-28 grader igår, men jag var inlåst på jobbet hela dagen. Idag regnar det bara och är tråkigt. Dessutom är jag på dåligt humör för att jag typ inte jobbade någonting förra månaden så min lön (vi får lön den 10:de, idag) är inte ens hälften av vad jag brukar få. min lön som kom idag är inte ens så mycket som jag lägger in på sparkontot varje månad. fucking skit.  
 
Jag vill komma i form men jag har ingen motivation och vet inte hur jag ska träna med ett skadat knä. jag köpte en chokladkaka idag.. nyttigt va.. det blir man säkert smal utav. 
 
Slutklagat för idag men kort och gott, idag är ingen bra dag. 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback